HTML

részlet 2

2008.01.27. 07:19 rrroka

a srác nagyon morcosan állt a megállóban a menetrend tábla mellett, amire vki egy szemét összehúzó és ujját intőn felemelő viharfelhőt festett. a felhő azt mondta egy képregény buborékban: "Köszönj a kalauznak!"
az álldogálónk az a rocker-morc fajta srác volt. fekete haj, kócosan szembe lógatva, komor, földet pásztázó tekintet, minden ruházat fekete, fénylő-feketére tisztított acélbetétes bakkancs, a földet rugdalja. fül bedugva fülhalival, vmi zene szól. érzésem szerint egy komolyabb ütvefúróval falat bontanak, közben a háttérben egy ipari betonkeverő működik és vki macskát is kínoz.
nagyon morcos.
a kezében szorít egy fehér-narancs-kék szövet szatyrot, rajta "Kicsi árak ez a PLUS!" szlogent kiált egy nagy szemmel bámuló, apró lábakkal ellátott 149Ft-os. gondolom ő egy kicsiár.
hacsak nem sörrel van tele én is kurva morcos lennék egy ilyen zacsival a kezembe, pláne ha közben nulla miliméterről végeznek bontási munkálatokat a fülemben teljes erőből.
én mindig azt mondom, hogy a tömegközlekedésnek megvan a varázsa.

Szólj hozzá!

Címkék: írás részlet

A bejegyzés trackback címe:

https://duhoskisember.blog.hu/api/trackback/id/tr50313231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása